Kāpēc jūs nevarat svinēt savu dzimšanas dienu agrāk vai vēlāk: tautas ticējumi

Dzimšanas diena ir lieli svētki, īpaši tad, ja tās svinēšana iekrīt “izdevīgā” laikā un nekas nav jāatliek. Taču dažkārt gadās, ka svētki tiek “pārcelti”, lai gan tautas ticējumi un māņticība to stingri aizliedz.

Kāpēc jūs nevarat atlikt dzimšanas dienas svinības

Svinēt dzimšanas dienu pirms īstā datuma tiek uzskatīts par iejaukšanos noliktajā liktenī. Saskaņā ar dažiem ticējumiem tas var izjaukt augstākās varas un izraisīt nelaimi.

Daži uzskata, ka šajā dienā katrs cilvēks saņem noteiktu enerģētisku “dāvanu” no augstākajiem spēkiem, ko var pazaudēt, svinot svētkus agrāk. Tas var radīt negatīvas sekas cilvēkam, kurš svin dzimšanas dienu.

Arī vēlākai dzimšanas dienas svinēšanai ir savas sekas. Jo īpaši tiek uzskatīts, ka, pārceļot datumu uz nākamajām dienām, tas var nozīmēt svarīgu viesu prombūtni tajā. Saskaņā ar dažiem ticējumiem tas varētu būt sargeņģelis, citiem – mūžībā aizgājušo radinieku gari.

Jūsu viesmīlība nepaliks nepamanīta, un par to “viesi no citas pasaules” sniegs jums savu labvēlību un aizsardzību un palīdzēs jums visās lietās.

Bet, ja svētki tiek atlikti, tad tas, kā paredz māņticība, var radīt arī nepatikšanas un negatīvi ietekmēt tālāko dzīvi, jo jums tiek liegta garu vai augstāko spēku svētība.

Lasi vēl: 6 lietas, ko var viegli notīrīt ar vecu zobu birsti

Ieteikumi dzimšanas dienas svinībām

Ja plānojat svinēt savu dzimšanas dienu iepriekš, jums vajadzētu doties uz baznīcu vai izteikt personisku lūgšanu, lai saņemtu augstāko spēku atļauju. Labāk to darīt svētku dienā.

Tiek uzskatīts, ka priekšlaicīgiem apsveikumiem parasti piemīt spēcīgs enerģētiskais spēks un šāda prakse var kļūt par negatīvas ietekmes mērķi, kā arī novest pie tā, ka tiek zaudēta augstāko spēku aizsardzība.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Saskaņā ar tautas ticējumiem, Visums spēs sadzirdēt un piepildīt tikai sirsnīgus novēlējumus, kas izteikti tieši dzimšanas dienā.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment